Freestyler - Het CMS voor de online marketeer

Het basis product van asperience is een content management systeem speciaal gebouwd voor vindbaarheid door zoekmachines en gebruik door online marketeers.

Dit betekent dat het systeem bruikbaar is voor niet technisch geschoolde website beheerders om uitgebreide statistische marketing gegevens te verzamelen en deze aan te wenden voor succesvolle campagnes op internet.

Vandaag de dag heet dit SEO CMS Freestyler en staat garant voor een hoge mate aan veiligheid en stabiliteit door de onderliggende IBM database technologie.

Altijd up-to-date

Uniek aan het Freestyler CMS is de altijd up-to-date functie waarmee onze klanten ervan verzekerd zijn altijd te beschikken over de laatste versie van het content management systeem. Zonder dat de klant er wat van merkt wordt op regelmatige basis Freestyler bijgewerkt met de nieuwste verbeteringen, beveiligingen en zoekmachine optimalisatie inzichten.

Internationaal inzetbaar

Door de onderliggende database technologie van IBM en de meertalige user-interface is het mogelijk om Freestyler internationaal in te zetten. Pagina's kunnen eenvoudig opgemaakt worden in de Russiche of Chinese taal waarbij het beheer zowel in het Nederlands als het Engels kan geschieden. Hierdoor is Freestyler uitermate geschikt voor toepassing door mondiaal opererende bedrijven en instellingen.

Stel een vraag

Wij zijn u graag van dienst.

*Uw naam:
Email: *
Telefoon:
Uw vraag: *